Moć efikasne komunikacije

 

Verujem da ćete se složiti sa mnom da je, u današnje vreme, za rad na sebi i ostvarenje vrednih životnih promena potreban nadljudski napor. Mnogo je unutrašnjih (naša psihofizička konstrukcija) i spoljašnjih (naše okruženje) faktora koji utiču na uspeh i mnogo prepreka koje pojedinac treba da savlada da bi suštinski ostvario vrednu promenu i poboljšao svoj život. U tom kontekstu, lična samospoznaja, efikasna komunikacija i izgradnja vrednih odnosa još više dobijaju na važnosti.

Prvobitno zamišljen kao trening-program za poslovne ljude, seminar „Moć efikasne komunikacije“ je prevazišao sebe, a znanja koja su učesnici savladali u toku trodnevnog rada, našla su mnogo širu primenu od poslovne. Danas, primenjujući naučeno, učesnici seminara ostvaruju značajne rezultate i na drugim životnim područjima, primera radi, rešavajući probleme u porodičnim odnosima. U njihovim životima došlo je do značajnih životnih promena na brojnim područjima: ostvaruju veći učinak na poslu, imaju bolje odnose sa okruženjem, a porodicu doživljavaju kao izvor energije i obnavljanja, a ne kao dodatnu obavezu.

Efikasnost u komunikaciji i brzina rezultata do kojih dolaze učesnici treninga „Moć efikasne komunikacije“ potiče od njegove jednostavnosti. Snaga metodologije čija primena u praksi daje vredne rezultate, leži ne u njenoj širini, već u izoštrenoj dubini koja omogućava učesnicima seminara da za najkraće vreme dođu do suštine, bez obzira na njihov nivo obrazovanja, godine života i prethodno iskustvo u sličnim vrstama obuke.

Ako iskoristite potencijal treninga „Moć efikasne komunikacije“, iz korena ćete izmeniti vašu životnu (privatnu i poslovnu) realnost.

 

Seminar vam preporučujemo:

Ukoliko ste izloženi stalnom stresu zbog komunikacijskih problema sa okruženjem
Ukoliko se u poslovnom okruženju ne odnose prema vama na način kako želite i imate učestale komunikacijske probleme (sa šefom, sa kolegama u kancelariji, sa zaposlenima koji ne ispunjavaju vaša očekivanja, sa klijentima …)
Ukoliko imate komunikacijske probleme u porodici (nerazumevanje i loši odnosi sa partnerom; nerazumavanje i loši odnosi sa detetom ako ste roditelj, i obratno – nerazumevanje i loši odnosi sa roditeljem ako ste dete i slično …)
Ukoliko ste nezadovoljni svojim životom – nedostaje vam stabilnost, verujete da zaslužujete bolje i ulažete napore a očekivani rezultati izostaju; ne znate šta je stvarni uzrok životnih neuspeha i sve učestalijeg nerazumevanja sa osobama u vašem okruženju.
Ukoliko, jednostavno, želite da unapredite svoje komunikacijske sposobnosti

 

Ukoliko u svojoj svakodnevici prepoznajete bar jedan od navedenih problema, ovaj trening je za vas!

 

Ključne postavke u procesu edukacije:

 

• Osposobljavanje polaznika za pravovremeno uočavanje, preciznu analizu i efikasno rešavanje komunikacijskih problema
• Naučno bazirana analiza ličnosti (po metodologiji nemačke kompanije Persolog GmbH http://www.persolog.de ) – učesnici dobijaju odgovor na važna pitanja: Kakva je moja unutrašnja priroda? i Zašto radim to što radim?
• Osvešćivanje i jačanje lične sposobnosti pozitivnog vrednovanja svoje unutrašnje prirode i unutrašnje prirode drugih ljudi
• Identifikacija i promena ličnih neproduktivnih i nefunkcionalnih reaktivnih obrazaca ponašanja
• Komunikacija pod stresom i izbor najbolje reakcije i odgovora
• Mentalna priprema – set pripremnih radionica za efikasno komuniciranje
• Efikasno slušanje
• Otklanjanje unutrašnjih barijera
• Stvaranje pozitivnih crta ličnosti
• Veštine i tehnike efikasne komunikacije
• Upotreba i razvoj oruđa za efikasno komuniciranje
• Praktične radionice

 

Svedočanstva polaznika:

 

Nakon treninga “Moć efikasne komunikacije” koje sam u prethodne dve godine vodio više puta, dobio sam na desetine povratnih informacija o vrednim životnim promenama koje su učesnici ostvarili. Ne isključujem mogućnost da ih ima i više, pošto nisam sa svim učesnicima ostao u kontaktu, niti sam od svih dobio povratnu informaciju. Ovde navodim samo neke od njih:
Izuzetno zabavan, a pre svega KORISTAN seminar! Znanja stečena na kursu primenljiva su u svim oblastima života, kako poslovno, tako i privatno. Stvari zaista deluju jednostavnije i lakše nakon obuke jer je ključ današnjeg načina života upravo međuljudska komunikacija. Dragan Savić je izuzetan predavač, koji sa toliko pažnje i koncentracije posvećene svakom učesniku, od njega uspeva da izvuče 110%. Svima bih preporučila ovaj trening, kome bi trebalo da bude posvećeno više pažnje, kao nečemu od krucijalne važnosti za modernog čoveka.

Anastasija Z. (Beograd)
Dragan Savić praksu pretpostavlja teoriji i sjajno motiviše na upoznavanje i razumevanje profila ličnosti koji nam nisu bliski i sa kojima se ne identifikujemo. Prve benefite treninga osetila sam već u neposrednom privatnom okruženju u svakodnevnoj komunikaciji.
Topla preporuka!
Hristina S. (Beograd)
Do sada sam učestvovala već na nekoliko seminara na temu DISK-a i Insight Discovery – programima koji baziraju na Jungovoj podeli ličnosti, i mogu da kažem, da je Draganov seminar prevazišao prethodne.
Razlozi su sledeci:
– mala i po DISK-u sarolika grupa ucesnika je seminaru dala sarolikost i kredibilitet alata
– izvanredan prikaz i objašnjenje svih 20 profila sa fokusom na dominantna 4
– visoka interaktivnost kroz cela tri dana seminara
– bezbroj upotrebljivih tehnika za poboljšanje samorazumevanja i načina uspešnijeg ophodjenja sa drugima.
Znanje pridobijeno na tom treningu je veoma korisno za efikasan rad i zadovoljstvo, tako u poslovnom kao i u privatnom zivotu.
Toplo preporučujem učešće na tom treningu i zahvaljujem Draganu na mogućnosti da učestvujem na njemu!

Larisa Grizilo (Ljubljana)

Svakome ko ima mogućnost bih preporučila da pohađa ove treninge, jer će kroz adekvatne radionice i primere usvojiti znanja koja su neophodna za svakodnevnu efikasnu komunikaciju, bilo poslovnu, bilo privatnu. Kao što je na seminaru nekoliko puta ponovljeno: „Da bismo uspešno i efikasno komunicirali sa ljudima, moramo ih upoznati, a prvi korak ka upoznavanju drugih je upoznavanje sebe“.
Hvala gospodinu Saviću na ovom sjajnom iskustvu!

Jelena S. (Beograd)

Iako na početku zbunjen metodama, sada vidim da transformacija energije i samokontrola u komunikaciji koja se postiže njihovom primenom, daju konkretne rezultate. Osećaji prihvatanja stvari kakvim jesu, kontrole emocija i smirenosti, izrazito su jaki. Sagledavanje samog sebe, kao i načina na koji nas drugi vide, podstiču na razmišljanje i pomažu kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.“

Milan D. (Beograd)

 

Trener:

Dragan Savić
Dragan Savić

 

 

Lokacija:

Poslovni centar Ušće, XIX sprat, Novi Beograd

 

Satnica treninga:

I dan

10.30 – 11.00 registracija učesnika
11.00 – 12.30 Prva sesija
12.30 – 12.45 Pauza
12.45 – 14.15 Druga sesija
14.15 – 15.45 Pauza za ručak
15.45 – 17.15 Treća sesija
17.15 – 17.30 Pauza
17.30 – 19.00 Četvrta sesija

II dan

9.00 – 10.30 Prva sesija
10.30 – 10.45 Pauza
10.45 – 12.15 Druga sesija
12.15 – 14.15 Pauza za ručak
14.15 – 15.45 Treća sesija
15.45 – 16.00 Pauza
16.00 – 17.30 Četvrta sesija
III dan 
9.00 – 10.30 Prva sesija
10.30 – 10.45 Pauza
10.45 – 12.15 Druga sesija
12.15- 12.30 pauza
12.30 – 14.15 Završna sesija

DODELA SERTIFIKATA i diskusija o iskustvima nakon treninga – (30 dana nakon treninga, 16.00-17.30), u istom prostoru u kome se održavao trening.

Primetićete da je dodela sertifikata zakazana 30 dana nakon treninga. Razlog je sledeći:

Program „Moć efikasne komunikacije“ se konstantno upanpređuje, a povratna informacija od strane učesnika treninga je dragocen putokaz. Zato sam, pre nekoliko meseci, uveo praksu da se sertifikati o završenom seminaru dodeljuju mesec dana nakon treninga. To je prilika da se učesnici još jednom sretnu i da međusobno razgovaraju o svojim stvarnim životnim iskustvima nakon što su pohađali trening, kao i da daju završnu ocenu na mnogo objektivniji način, nego što su to uradili ocenjujući program i rad trenera neposredno nakon treninga.

 

Informacije o treneru:

Dragan Savić

 

Dragan Savic
Dragan Savic

Najvažnije životno otkriće: Tajna uspeha i sreće u životu je u davanju!

Strateški savetnik domaćih i multinacionalnih kompanija, trener, ključni govornik i predavač na brojnim međunarodnim konferencijama na temu komunikacije i ponašanja u kriznim situacijama, predsednik UO Centra za odnose s javnošću Jugoistočne Evrope, gostujući predavač na Univerzitetu DOBA/Slovenija.

Svoju karijeru trenera i konsultanta gradio je kroz saradnju sa najvećim profesionalnim autoritetima današnjice. Kroz rad na programima koji se odnose na upravljanje krizama svoju energiju usmerio je ka području koje se odnosi na ponašanje pojedinca u kriznim okolnostima, posebno kada se kriza i stres koji ona donosi ne mogu otkloniti duže vreme.

Autor programa „Moć efikasne komunikacije” i “Uspeh bez kompromisa”. Ovi programi pomažu ljudima da upoznaju sebe i pronađu smisao u životu, da u kriznom vremenu u kome živimo u skladu sa svojom unutrašnjom prirodom povećaju svoju efikasnost u svakodnevnim aktivnostima, da ojačaju svoju otpornost na spoljašnje pritiske i negativni uticaj okoline i da nauče kako da se prilagode situaciji i sa “unutrašnjim mirom prođu kroz spoljašnje probleme”.

Sertifikovan je trener nemačke kompanije Persolog GmbH. Sa velikim uspehom obučava menadžere u Srbiji, BiH, Italiji, Sloveniji, Rumuniji, Makedoniji i Crnoj Gori.

Hobi: Čitanje, planinarenje, kulinarstvo, Yoga

 

Dodatne informacije i prijava:

Kotizacija:

Za pravna lica: 360€/polaznik
Za fizička lica: 240€/polaznik

Mesto na treningu se rezerviše uplatom 50% kotizacije, a ostatak uplaćujete na dan početka treninga.

Napomena: Broj mesta je ograničen. Nakon što se broj popuni, novi učesnici se ne primaju.

 

Za dodatne informacije i prijavu možete koristiti e-mailove:

dragan.savic@mpacademy.rs ; kriznekomunikacije@yahoo.com
ili nazovite jedan od brojeva telefona
00 381 (0) 63 327317 i 00381 (0) 61 7226937
100% garancija

 

Vaša sigurnost – naša garancija!

100% garancija
100% garancija

100% garantovana satisfakcija – Ukoliko trening ne opravda vaša očekivanja, novac će vam odmah biti vraćen:

Vaša odluka da prisustvujete treningu „Moć efikasne komunikacije“ je apsolutno bez rizika. Ako posle polovine prvog dana, procenite da trening nije za vas, sav novac koji ste nam uplatili će vam biti vraćen! Jednostavno, u vreme pauze za ručak, obratite se našem saradniku i popunite zahtev za povraćaj uplaćenih sredstava. Prilikom podnošenja zahteva za povraćaj uplaćenih sredstava, dužni ste da vratite sve materijale koje ste dobili na početku treninga (bedž, radni materijali, fascikle …). Ukoliko su vaša očekivanja ispunjena, nastavite da prisustvujete treningu i uživajte! Nemate šta da izgubite, a zamislite šta ćete dobiti!

9 mišljenja na “Moć efikasne komunikacije

 1. Veoma korisni i zanimljivi treninzi na kojima sam lično naučio o sebi, drugima i upravljanju komunikacija. Posle dva meseca od pohađanog treninga mogu samo da potvrdim da su znanja i veštine koje smo stekli za ta dva dana veoma primenljiva i korisna u svakodnevnom životu.
  Preporučujem svima i siguran sam da će vam očekivanja biti prevaziđena.

 2. Bila sam polaznik Draganovih treninga „Proaktivna prodaja“ i „Krizne komunikacije“, prezadovoljna sam. Vreme mi je bukvalno proletelo, a što je najvažnije, apsolutno svaki minut treninga je bio koristan. Sjajan predavač, jedna od retkih osoba koja drži pažnju od početka do kraja.
  Sve preporuke!

 3. Bio sam na mnogim treninzima NLP-a i raznim seminarima ali kod Dragana Savica sam prvi put doziveo koliko trening moze biti interaktivan. Bukvalno je pretilo da ce ucesnici treninga da promene vreme i agendu , ali sam video da je Dragan samo pustio da se otvorimo i kazemo sve sto nismo mozda nikad smeli da kazemo i vesto i uspesno nas doveo do cilja a to je da pokrenemo sebe i na nasim greskama naucimo i napravimo uspesnu karijeru.

  Moje tople preporuke za treninge kod gospodina Drgana Savica .

  dipl.ing. mas Sasa Mihajlovic – Business consulting

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s