Dragan Savić (o Autoru)

Najvažnije životno otkriće: Tajna uspeha i sreće u životu je u davanju!

Životni moto: Požuri da učiniš dobro delo!

Dragan Savić je strateški savetnik domaćih i multinacionalnih kompanija, trener, ključni govornik i predavač na brojnim međunarodnim konferencijama na temu komunikacije i ponašanja u kriznim situacijama, gostujući predavač na Univerzitetu DOBA/Slovenija i Farmaceutskom fakultetu u Beogradu.

Svoju karijeru trenera i konsultanta gradio je kroz saradnju sa najvećim profesionalnim autoritetima današnjice – Jim Loehr-om, John Whitmor-om*, Friedbert Gay-em i Janezom Hudovernikom. Specijalizovao se za programe koji se odnose na komunikaciju i reagovanje u kriznim i konfliktnim situacijama.

Kroz rad na programima koji se odnose na upravljanje krizama svoju energiju usmerio je ka području koje se odnosi na ponašanje pojedinca u kriznim okolnostima, posebno kada se kriza i stres koji ona donosi ne mogu otkloniti duže vreme.

Autor je programa „Moć efikasne komunikacije”, „Uspeh bez kompromisa“ i “U najboljem izdanju”.

Ovi programi rezultat su dugogodišnjeg rada i saradnje međunarodnog tima stručnjaka. Pomažu ljudima:

  • da upoznaju sebe i pronađu smisao u životu,
  • da efikasno komuniciraju i izgradne vredne odnose sa ljudima u okruženju,
  • da u skladu sa svojom prirodom povećaju svoju efikasnost u kriznom vremenu u kome živimo,
  • da ojačaju svoju otpornost na spoljašnje pritiske i negativni uticaj okoline
  • da nauče kako da se prilagode situaciji i
  • da sa “unutrašnjim mirom prolaze kroz spoljašnje probleme”.

Znanja koja steknu učesnici Draganovih trening programa  nadilaze kratkoročne koristi, iskustva ili sposobnosti, koje su karakteristika većine programa koji se nude na tržištu, a potpadaju pod oblast „poslovnih veština“ i „ličnog razvoja“. Akcenat je na unutrašnjem potencijalu pojedinca, koji razvijan na temeljima duhovnih i etičkih vrednosti, predstavlja snažan temelj za dostizanje veće efikasnosti i izgradnju boljeg života. Metodologija je prilagođena potrebama savremenog čoveka, a praktične vežbe su sistematizovane i njihova delotvornost je proverena u višegodišnjoj praksi.

Dragan je sertifikovan trener nemačke kompanije Persolog GmbH i master trener „Ductor success – Top training programmes“.

Svoja znanja Dragan kontinuirano proširuje a njegov rad odlikuje istraživanje i inovativnost. Dragan je i međunarodni Instruktor Joge i sertifikovan trener Spiritualnih tehnologija (Spiritual Technology).

Dragan sa velikim uspehom obučava menadžere u Srbiji, BiH, Italiji, Sloveniji, Rumuniji, Makedoniji i Crnoj Gori, a neke od reference su: METRO, Societe Generale Bank, Cisco, BIOHEM, Dunav Osiguranje, Luna, Bambi-Banat, Sanofi, Energoprojekt, Danube food group, Gemax, Kappa star group, Renault-Nissan, Tarkett i druge.

Hobi: čitanje, kulinarstvo, planinarenje

Oženjen je, ćerka Jana.

3 mišljenja na “Dragan Savić (o Autoru)

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s