Skoči na sadržaj

Moć efikasne komunikacije 2018 – kriza odnosa i kako je rešavati

Živimo u vremenu velikih i naglih promena. Jedna od sveprisutnih karakteristika našeg vremena je KRIZA ODNOSA(!).

Upravo je KRIZA ODNOSA, kao gorući problem savremenog čoveka koja sa sobom donosi i niz drugih problema, razlog zašto sam sa svojim saradnicima razvio trening program „Moć efikasne komunikacije 2018“

Bilo da su u pitanju poremećeni odnosi u porodici, na radnom mestu, ili u nekom drugom životnom okruženju, program „Moć efikasne komunikacije 2018“ daje konkretna i veoma efikasna rešenja za njihovo prevazilaženje.

Trening „Moć efikasne komunikacije 2018“ je po svom sadržaju ekskluzivan, rađen je tako da bude potreban eliti i sadrži objedinjena znanja koja se u toj formi ne mogu pronaći na drugom mestu. Za učesnike, trening predstavlja potpuno novo i veoma vredno iskustvo.

Ovu obuku čini posebnom i činjenica da sve vreme, u toku četiri dana obuke, radimo sa stvarnim, a ne zamišljenim problemima. Jedan primer:

Ukoliko imate strah od javnog nastupa, na ovoj obuci ćete ga trajno otkloniti. On neće biti umanjen već, kao što potvrđuju iskustva učesnika ranijih obuka, biće potpuno i trajno otklonjen. To ne znači da ćete u budućnosti moći da imate odlične prezentacije bez pripreme i da uspešno diskutujete o temi za koju niste kompetentni, već da ćete prilikom izvođenja prezentacije, koju ste prethodno pažljivo pripremili, imati unutrašnji mir i stabilnost, bez unutrašnjeg negativnog naboja koji vas opstruira i bez obzira na brojnost i prirodu publike kojoj se obraćate. U petogodišnjoj praksi, koliko dugo vodim ovu obuku, ovakvih i sličnih primera ima jako puno. Rezultati su impresivni.

Trening „Moć efikasne komunikacije 2018“ vodiću u Beogradu, 12-15. aprila, u hotelu „Constantine the Great“

Sadržaj programa ove jedinstvene obuke možete da pogledate putem linka u nastavku:

 

Moć efikasne komunikacije 2o18 – Beograd, april 2018.

 

Dobrodošli!

 

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: