Skoči na sadržaj

Dragan Savić (trening programi za pojedince i organizacije)

Zapamtite, promena je neminovna. Rast je nešto što se postiže sa namerom.

Naocare


Znanja na treninzima „Moć efikasne komunikacije“, „Uspeh bez kompromisa I“ i „Uspeh bez kompromisa II“  nadilaze kratkoročne koristi, iskustva ili sposobnosti, koje su karakteristika većine programa koji se nude na tržištu, a potpadaju pod oblast „poslovnih veština“. Akcenat je na unutrašnjem potencijalu pojedinca, koji razvijan na temeljima duhovnih i etičkih vrednosti, predstavlja snažan temelj za dostizanje veće efikasnosti i izgradnju boljeg života. Metodologija je prilagođena potrebama savremenog čoveka, a praktične vežbe su sistematizovane i njihova delotvornost je proverena.

Detalj sa treninga "Moć efikasne komunikacije" - Trening centar Management Performance Academy

Detalj sa treninga „Moć efikasne komunikacije“ – Trening centar Management Performance Academy

„MOĆ EFIKASNE KOMUNIKACIJE“

Da li je potrebno naglašavati da sve dobro što očekujemo od drugog čoveka treba da smo odgajili najpre u samima sebi, jer dobro u nama privlači dobro u drugom čoveku, i obratno, takođe i zlo.

Efikasnost u komunikaciji i brzina rezultata do kojih dolaze učesnici treninga „Moć efikasne komunikacije“ potiče od njegove jednostavnosti. Snaga metodologije čija primena u praksi daje vredne rezultate, leži ne u njenoj širini, već u izoštrenoj dubini koja omogućava učesnicima treninga da za najkraće vreme dođu do suštine.
Jedan od učesnika treninga (TOP menadžer multinacionalne kompanije – ime i kontakt dostupni na zahtev) ovako je opisao svoje iskustvo:
„Iako na početku zbunjen metodama, sada vidim da transformacija energije i samokontrola u komunikaciji koja se postiže njihovom primenom, daju konkretne rezultate. Osećaji prihvatanja stvari kakvim jesu, kontrole emocija i smirenosti, izrazito su jaki. Sagledavanje samog sebe, kao i načina na koji nas drugi vide, podstiču na razmišljanje i pomažu kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.“
Ukoliko iskoristite potencijal treninga „Moć efikasne komunikacije“, iz korena ćete izmeniti vašu životnu (privatnu i poslovnu) realnost .

Ključne postavke u ovom procesu edukacije su:

Osposobljavanje polaznika za efikasno komuniciranje
Naučno bazirana analiza ličnosti (po metodologiji nemačke kompanije Persolog GmbH  http://www.persolog.de )
Mentalna priprema
Otklanjanje unutrašnjih barijera
Stvaranje pozitivnih crta ličnosti
Veštine i tehnike efikasne komunikacije
Upotreba i razvoj oruđa za efikasno komuniciranje
Praktične radionice
Prenos iskustava i najboljih praksi

Detaljne informacije o ovom programu možete pogledati putem linka:

https://kriznekomunikacije.wordpress.com/moc-efikasne-komunikacije/

„USPEH BEZ KOMPROMISA I“ (razvoj ličnog učinka na poslu, poboljšanje odnosa sa okruženjem, lično ispunjenje i otkrivanje smisla)

Boljitak nije ono što želite, to je ono što u sebi stvarate

Nema ničeg besmislenijeg od želje za nadprosečnim poslom, nadprosečnim rezultatima i nadprosečnom platom bez namere da postanete nadprosečni izvođač – osoba koja ostvaruje nadprosečni učinak. Takav pristup, odnosno takva očekivanja vode u stanje frustracije.
Dostignuće ne proizilazi iz spoljašnjih okolnosti. Istinski vredno delo postižu samo oni koji u sebi nose prave razloge. Nemojte da tražite odgovore u spoljašnjem svetu zato što uspeh i sreća nisu vrednosti koje treba slediti – to su vrednosti koje treba razvijati. Kako da to ostvarite na najoptimalniji način, prilagođen vašoj ličnosti, naučićete na ovom treningu.

Ključne postavke u procesu edukacije su:

Lični razvoj i potraga za smislom
Oslobađanje unutrašnje snage potrebne za učenje, razvoj i napredovanje
Naučno bazirana analiza ličnosti (po metodologiji nemačke kompanije Persolog GmbH  http://www.persolog.de )
Motivacija za rad na sebi, ili u bilo kojoj drugoj oblasti
Otkrivanje i rešavanje skrivenih problema koji opstruiraju postizanje većeg učinka
Četiri nivoa egzistencije (fizički, emotivni, mentalni i duhovni)
Kako usred krize i izloženosti stalnom pritisku postići ravnotežu između posla i porodice, ličnih i profesionalnih ambicija i ostvariti više zadovojstva
(Napomena: Iskustva učesnika na treningu u najvećem broju slučajeva neće trenutno dovesti do sklada i ravnoteže, ali će biti dovoljna da pokrenu suštinske promene)
Jaz između potencijala i ostvarenog učinka – put do svesne sposobnosti i boljeg života)
Puno angažovanje u situacijama pod visokim pritiskom (posebno, kada se stres ne može otkloniti duže vreme)
Kontrola nad odlukama koje oblikuju našu životnu realnost
Poluge moći i uticaja (kako ih mudro koristiti)
Zdravlje bez kompromisa (kako trajno održati odlično zdravlje i energetsku ispunjenost)

„USPEH BEZ KOMPROMISA II“ (uspešno ostvarenje duhovnih i materijalnih ciljeva – napredne tehnike prilagođene životu savremenog čoveka)

Uslov za učešće na ovom treningu je završen i uspešno pohađan  trening  „Uspeh bez kompromisa I“ i „Moć efikasne komunikacije“ . Najveći broj ljudi nema precizno definisane ciljeve na duhovnom i materijalnom planu. Iako kažu da znaju šta hoće u životu, iz prakse, mi znamo da to nije tako. Učesnici koji su pohađali trening e „Uspeh bez kompromisa I“ i „Moć efikasne komunikacije“  stekli su potrebne i dovoljne uslove da ovladaju ovim naprednim sistemom.  Zadatak trenera je da upozna učesnike sa sistemom, da podstakne  učesnike da krenu  putem ka ostvarenju ciljeva, da im objasni suštinu tog puta i metode hodanja tim putem, te da ih u tri dana treninga, potpuno osposobi za samostalnu primenu.

Detaljno predstavljanje ovog programa predstavljam učesnicima treninga „Moć efikasne komunikacije“ i „Uspeh bez kompromisa I“ , čije pohađanje prethodi i uslov je za učešće na ovom treningu, te ga ovom prilikom neću iznositi.

Mesto održavanja treninga:

U Beogradu, otvorene treninge vodim u trening centru Management Performance Academy (www.mpacademy.rs) . Za kompanije i organizacije, mesto zajednički dogovoramo u zavisnosti od potreba grupe učesnika i naručioca.

Trening centar Management Performance Academy

Trening centar Management Performance Academy

GARANCIJA

Vaša odluka da prisustvujete treninzima „Moć efikasne komunikacije“ i „Uspeh bez kompromisa I“ je apsolutno bez rizika. Ako posle polovine prvog dana, procenite da trening nije za vas, sav novac koji ste nam uplatili  će vam biti vraćen! Jednostavno, u  vreme pauze za ručak obratite se našem saradniku i popunite zahtev za povraćaj uplaćenih sredstava. Prilikom podnošenja zahteva za povraćaj uplaćenih sredstava, dužni ste da vratite sve materijale koje ste dobili na početku treninga (bedž, radni materijali, fascikle …). Ukoliko su vaša očekivanja ispunjena, nastavite da prisustvujete treningu i uživajte! Nemate šta da izgubite, a zamislite šta ćete dobiti!

Na treningu „Uspeh bez kompromisa II“, možete ostati do kraja (prisustvovati sva tri dana) i ako procenite da metodologija nije odgovarajuća za vas, tražiti povraćaj uplaćene kotizacije.  Preuzimam potpunu odgovornost za metodologiju i izvođenje ovog treninga.

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: