U NAJBOLJEM IZDANJU – ljubav, komunikacija i međuljudski odnosi

Živimo u vremenu velikih i naglih promena. Jedna od sveprisutnih karakteristika našeg vremena je KRIZA ODNOSA(!). Upravo je KRIZA ODNOSA, kao gorući problem savremenog čoveka koja sa sobom donosi i niz drugih problema, razlog zašto sam sa svojim saradnicima razvio trening program „U najboljem izdanju – ljubav, komunikacija i međuljudski odnosi“

Bilo da su u pitanju poremećeni odnosi na radnom mestu, u porodici, ili u nekom drugom životnom okruženju, program  „U najboljem izdanju – ljubav, komunikacija i međuljudski odnosi“ daje konkretna i veoma efikasna rešenja za njihovo prevazilaženje.

„U najboljem izdanju – ljubav, komunikacija i međuljudski odnosi“ predstavlja nadogradnju trening programa „Moć efikasne komunikacije“ , treninga koji sam vodio i razvijao sa svojim međunarodnim timom saradnika u periodu 2012-2018. godine.

Interesantan je podatak da je u tom periodu kroz ovu obuku na otvorenim treninzima prošlo više od 500 učesnika iz 8 zemalja (Slovenija, Italija, Makedonija, Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Rumunija, Bosna i Hercegovina) i svi su, bez izuzetka jednoglasni u oceni da je reč o jedinstvenom vrednom iskustvu i najboljem treningu sa područja komunikacije i međuljudskih odnosa kome su ikada ranije prisustvovali.

Kao razlog navode:

 • Unutrašnji mir i stabilnost
 • Trajno rešenje problema u komunikaciji i međuljudskim odnosima koje su imali pre obuke
 • Efikasnost metoda za rešavanje problema (probleme koje u sebi nose godinama, učesnici na ovoj obuci rešavaju u vremenu koje se meri minutima)
 • Povećana otpornost na situacije kada su izloženi stresu i negativnom uticaju koji dolazi iz spoljašnje sredine. Posebno, kada se stres ne može otkloniti duže vreme
 • Povećano samopouzdanje i značajni rezultati na brojnim životnim područjima
 • Uspostavljena harmonija na poslovnom i privatnom životnom području
 • itd.

Za razliku od po nazivu srodnih obuka, nakon kojih pozitivan utisak vremenom opada, o trening programu „Moć efikasne komunikacije“ (danas: U NAJBOLJEM IZDANJU – ljubav komunikacija i međuljudski odnosi) kako vreme prolazi, impresije jačaju – pozitivne promene po učesnike su dalekosežne. Na treningu radimo i rešavamo stvarne (a ne zamišljene) probleme učesnika.

Trening  „U najboljem izdanju – ljubav, komunikacija i međuljudski odnosi“  je po svom sadržaju ekskluzivan, rađen je tako da bude potreban eliti i sadrži objedinjena znanja koja se u toj formi ne mogu pronaći na drugom mestu. Za učesnike, kao što sam već naglasio, trening predstavlja potpuno novo i veoma vredno iskustvo.

Na ovoj obuci naučićete:
 • Kakva je vaša unutrašnja priroda
 • Pravovremeno uočavanje, analiza i pravilno rešavanje komunikacijskih problema na poslu i u porodici
 • Kako uspostaviti, razvijati i trajno održati vredne odnose na poslu i u porodici
 • Kako prevazići negativne emocije (bes, ljutnja, mržnja …) i prevazići jaz u komunikaciji
 • Osvešćivanje i jačanje lične sposobnosti pozitivnog vrednovanja svoje unutrašnje prirode i unutrašnje prirode drugih ljudi
 • Komunikacija pod stresom i izbor najbolje reakcije i odgovora
 • Mentalna priprema – set pripremnih radionica za efikasno komuniciranje
 • Mentalna priprema – kako ostvariti vrhunsku koncentraciju
 • Kako identifikovati i otkloniti unutrašnje barijere i samosabotirajuća verovanja
 • Efikasno slušanje
 • Kako sprečiti negativan uticaj okoline u kojoj se nalazimo
 • Kako se zaštititi od psihičkog napada
 • Napredne veštine i tehnike efikasne komunikacije
Rad u grupama (učesnici podeljeni u više grupa, odvojeno prolaze kroz radionicu, a zatim se ponovo okupljaju i diskutuju o zaključcima i novim spoznajama do kojih su došli) – detalj sa jedne od ranijih radionica

KOTIZACIJA

ZA TRENING UŽIVO „LICEM U LICE“ U SALI (TRI DANA):

Za jednu kotizaciju cena iznosi:

547€/polaznik (dinarska protivvrednost po prodajnom kursu na dan uplate) + PDV

Za dve kotizacije od istog naručioca, cena po kotizaciji iznosi:

456€/polaznik (dinarska protivvrednost po prodajnom kursu na dan uplate) + PDV

Za tri ili više kotizacija od istog naručioca, cena po kotizaciji iznosi:

365€/polaznik (dinarska protivvrednost po prodajnom kursu na dan uplate) + PDV

Kotizacija uključuje:

 • Priprema i organizovanje trodnevne obuke
 • Analizu stanja i prilagođavanje programa potrebama i zahtevima učesnika
 • Sprovođenje predavanja i radionica sa odgovarajućom temom
 • Trodnevni rad trenera i gostujućih predavača
 • Originalne radne materijale (gradiva, brošure, alati …) za sve polaznike
 • Konačnu analizu edukacije i predlog koraka za poboljšanje
 • Osveženje u pauzama
 • Potvrdu o uspešno završenom seminaru
Učesnici dobijaju originalne radne materijale u štampanoj i elektronskoj formi – detalj sa jednog od ranijih treninga

NAPOMENE:

Kao i sam seminar i didaktiku, metodologiju dokumenata koje dobijaju učesnici, sastavili su profesionalci iza kojih stoji višedecenijski naučni rad na ovom području. Informacije koje sadrže radni materijali su aktuelne i struktuirane na način da se univerzalno važeći saveti autora mogu brzo i bez problema pretvoriti u vašu ličnu strategiju uspeha. Sa vašim radnim materijalima, ono što ste naučili na seminaru, ponećete kući „crno na belo“. Kasnije, radni priručnici će vam služiti kao vredna i referentna podrška u svakodnevnom radu

Mesto na treningu se rezerviše uplatom kotizacije.

Broj mesta je ograničen. Nakon što se broj popuni, novi učesnici se ne primaju.

Upotreba mobilnog telefona (razgovor, SMS, Chat …) u toku radnih sesija nije dozvoljena, zato što tako smetate i sebi, a i ometate druge učesnike u radu. Učesnici koji ignorišu ovo pravilo i koriste mobilni telefon u toku radnih sesija na seminaru, biće udaljeni sa treninga bez prava na povraćaj kotizacije. Mobilne telefone možete koristiti u toku pauza, a u toku radnih sesija moraju da budu utišani i u torbi. Ukoliko niste u mogućnosti da izdržite 90 minuta, koliko radne sesije traju, bez mobilnog telefona, ovaj trening nije za vas i nemojte se prijavljivati za učešće. U tom slučaju, bolje je da dogovorite individualne konsultacije.

Obuke traju po tri dana i veoma su intenzivne. Ne radi se sa zamišljenim problemima, već sa konkretnim. Ukoliko ne možete da odvojite tri dana za učešće, nemojte se prijavljivati jer će pun efekat obuke izostati. U tom slučaju, bolje je da dogovorite individualne konsultacije.

Dodela sertifikata, je 30 dana nakon završetka obuke, kada će se učesnici još jednom okupiti i na 90-minutnoj „feedback“ sesiji razmeniti iskustva o rezultatima koje su ostvarili. NIje dovoljno da budete zadovoljni na kraju treninga, već da u danima koji slede osetite boljitak u životu i vidite jasne rezultate treninga kroz koji ste prošli. Na ovoj sesiji učesnici razmenjuju iskustva svoja iskustva. Reultati su impresivni:

U 2018. godini više od 97% učesnika je na „feedback“ sesiji jasno stavilo do znanja da su im znanja koja su naučili i veštine kojima su ovladali u okviru programa „U najboljem izdanju“ pozitivno uticali i poboljšali život na brojnim životnim područjima.

100% GARANCIJA

Vaša sigurnost – naša garancija!

100% garantovana satisfakcija – Ukoliko trening ne opravda vaša očekivanja, novac će vam odmah biti vraćen:
Vaša odluka da prisustvujete treninzima koje vodim je apsolutno bez rizika. Ako posle polovine prvog dana, procenite da trening nije za vas, sav novac koji ste nam uplatili će vam biti vraćen! Jednostavno, u vreme pauze za ručak, obratite se našem saradniku i popunite zahtev za povraćaj uplaćenih sredstava. Prilikom podnošenja zahteva za povraćaj uplaćenih sredstava, dužni ste da vratite sve materijale koje ste dobili na početku treninga (bedž, radni materijali, fascikle …). Ukoliko su vaša očekivanja ispunjena, nastavite da prisustvujete treningu i uživajte! Nemate šta da izgubite, a zamislite šta ćete dobiti!

DOBRODOŠLI!

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s