U NAJBOLJEM IZDANJU – Kako pronaći idealnog ljubavnog partnera i izgraditi uspešnu vezu

Dobrodošli na trening „Kako pronaći idealnog ljubavnog partnera i izgraditi uspešnu vezu“!

Čestitam Vam na odluci da poboljšate svoj život i izgradite uspešne odnose na ovom veoma važnom životnom području!

Program će vam pomoći da:

identifikujete veštine i osobine koje će vam omogućiti da napravite uspešan izbor ljubavnog partnera, izbegnete uobičajene zamke i razvijete uspešan odnos sa pravom osobom.

Znam da ćete uživati u ovom programu …

… ljubav i strast u odnosima koje delite sa svojim partnerom je najvažnije i najnagrađivanije iskustvo u vašem životu.

Više od 10 godina radim kao trener po programima kompanije Persolog® GmbH  i sa svojim međunarodnim timom razvijamo  metodologiju koja pomaže ljudima da identifikuju svoje jedinstvene osobine u ponašanju, komunikaciji i međuljudskim odnosima. Ovaj program obuke je ekskluzivan i znanja kojima ćete ovladati na ovoj obuci, u ovoj formi, ne mogu se naći na drugom  mestu.

„Jedini način na koji će veza biti uspešna je da vaš odnos vidite kao mesto na koje idete da date, a ne mesto na koje idete da uzmete“

Na ovom seminaru dobićete vredna saznanja o vašem jedinstvenom karakteru i kako da iskoristite prednosti koje imate za ostvarivanje skladnih medjuljudskih odnosa. Naučićete kako da razumete svoje i emocionalne potrebe partnera i ostvarite model ravnoteže u vezi, odnosno braku.

Ovaj program će vam pomoći da stvorite nove mogućnosti za sebe i svoj odnos. Naučićete kako da istinski kultivišete odnos prema partneru, date mu jedan viši smisao i postanete radosniji i ispunjeniji.

Dobićete odgovor i na važno pitanje: Šta učiniti kada partner u vezi (braku) ne želi da sarađuje?

Razumećete uzroke i modele ponašanja muškarca i žene u stresnim situacijama. Zašto je ovo važno? Zato što dugotrajan stres i tenzija dovodi do brojnih poremećaja u čoveku, negativno utiče na njegovo rasuđivanje i ponašanje, a često dovodi i do bolesti. Mentalnih i fizičkih. 

Kome je trening namenjen?

Ženama i muškarcima, devojkama i momcima, koji žele da pronađu pravog partnera i izgrade uspešnu vezu (brak).

Ženama i muškarcima koji su u braku (vezi) ali nisu zadovoljni kvalitetom svog braka (veze).

Datum održavanja treninga:

6-7. april 2019.

 Termin:
6 april: 14.00-19.00; 7. april: 14.00-19.00

Trening je online-uživo …

… radu koristim najsavremeniju tehnologiju za vođenje online treninga koja u ovom trenutku postoji u svetu. Iskustvo je jedinstveno, trening visoko interaktivan, rad prijatan, a učesnici imaju realan osećaj kao da se nalaze u sali za treninge. Nikakav poseban softver vam nije potreban.

Uključenje na seminar je jednostavno: dobićete link i nakon dva klika uključićete se na seminar. Preporučeno vreme za uključenje je 10-15 minuta pre početka seminara.

U radu možete učestvovati sa bilo kog mesta i sa uređaja koji najviše preferirate: računara, tableta ili mobilnog telefona. Potrebna vam je samo dobra veza sa internetom.

Kotizacija:

150€  (dinarska protivvrednost)

VAŽNO:

Možete da uštedite 105€ i da na ovom seminaru učestvujete za samo 45€.

Potrebno je da lajkujete Facebook stranicu Dragan Savić – Krizne komunikacije i lični razvoj, da podelite na svojoj vremenskoj liniji link (na javno) i da dogovorite sa vaših sedam ili više Facebook prijatelja da i oni lajkuju stranu i podele link (na javno). Nakon što i oni to urade, ostvarili ste pravo na popust od 70%, uštedeli ste 105€, i kotizacija za vas, za dvodnevni trening, iznosi samo 45€.

Napomena:

Imena i linkove ka profilima vaših sedam Facebook prijatelja pošaljite mi na e-mail dragan.savic@highperformance.rs, ili putem poruke u inbox na Facebook-u. Ukoliko je neko od vaših prijatelja ranije prijavljen od strane nekog drugog učesnika i ispunio gore navedene uslove, ne možete ga i vi ponovo prijavljivati.

Ukoliko ste se odlučili da platite punu cenu kotizacije, dobijate na POKLON dve sesije za individualne konsultacije (koučing) nakon obuke u trajanju od po 30 minuta.

Kotizacija uključuje: dvodnevni rad trenera, preseminarske i seminarske materijale

Preseminarski materijali: Ovi materijali obuhvataju posebno pripremljene upitnike i ankete koje učesnici popunjavaju pre seminara i imaju za cilj da povećaju efikasnost u radu u toku samog treninga, kao i da pripreme učesnike za nov način učenja.

 Seminarski materijali: Gradivo u ovim materijalima služi da učesnicima omogući aktivno učešće na obuci sa punim razumevanjem. Po obimu oni su širi od samog gradiva koje učesnici prolaze u toku samog treninga i struktuirani su kao zaokružena celina koja omogućava učesnicima da se i nakon obuke lako mogu vratiti na gradivo sa treninga i sa punim razumevanjem ponovo preći segmente obuke koji su im u tom trenutku važni.   

Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija slobodno me kontaktirajte.

Dobrodošli!
Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s