VAŽNA INFORMACIJA za predstojeće Persolog® treninge

Dragi prijatelji,

popunjena su sva mesta za treninge „Uspešno vođenje tima i upotreba Persolog® alata – nemački model vođenja timova“ (Beograd, 4-5. septembar) i „Upravljanje vremenom i upotreba alata Persolog ® Personality Profile“ (Beograd, 11-12. septembar).

Zahvaljujem na poverenju kompanijama koje su prijavile svoje menadžere za učešće i obaveštavam Vas da ću, zbog pokazanog interesovanja, ove ekskluzivne obuke, bazirane na metodologiji nemačke kompanije Persolog GmbH ( www.persolog.de ), voditi još jednom u septembru, u terminima:

20-21. septembra 2019. trening „Uspešno vođenje tima i upotreba Persolog® alata – nemački model vođenja timova“

Pred vama je program obuke „Uspešno vođenje tima i upotreba Persolog®“ alata – nemački model vođenja timova“ („Professionelles Führen und Teamarbeit mit dem Persolog® Persönlichkeits-Modell“ ), koji je postao „obavezno gradivo“ za menadžere i vođe timova vodećih nemačkih korporacija, malih i srednjih preduzeća i porodičnih firmi.
Akcenat ove ekskluzivne obuke je na sistemu i vođenju na bazi inženjerskih principa po modelu nemačkih timova.

Program obuke „Uspešno vođenje tima i upotreba Persolog®“ alata – nemački model vođenja timova“ možete da pogledate i preuzmete putem linka: https://lnkd.in/dCFwNRj

i

27-28. septembra 2019. trening „Upravljanje vremenom i upotreba alata Persolog ® Personality Profile“

Recite „zbogom“ univerzalnim rešenjima za upravljanje vremenom i upoznajte metodologiju rada koju je razvio međunarodni tim nemačke kompanije Persolog GmbH – SISTEM po kome, danas, uspešni nemački menadžeri organizuju svoje vreme, a koja svakom učesniku obuke daje poseban, drugačiji savet za upravljanje vremenom u skladu sa njegovim jedinstvenim profilom ličnosti.

Program obuke „Upravljanje vremenom i upotreba alata Persolog® Personality Profile“ možete da pogledate i preuzmete putem linka https://lnkd.in/dFr-W7p

SPECIJALNA PONUDA!

(Važi za uplate do 31. jula 2019. ili, do popune slobodnih mesta)

Ranim prijavama do 31. jula 2019. i istovremenom kupovinom kotizacija za treninge  „Uspešno vođenje tima i upotreba Persolog®“ alata – nemački model vođenja timova“   i „Upravljanje vremenom i upotreba alata Persolog® Personality Profile“ ostvarujete pravo na

POPUST

i ostvarujete značajne uštede:

Kompletne informacije o otvorenim treninzima koje vodim u Beogradu u septembru i oktobru, možete da pogledate na stranici DOGAĐAJI, na ovom blogu.

Dobrodošli!

Pročitajte i prethodni tekst „INDIVIDUALNA STRATEGIJA – KLJUČ USPEŠNOG UPRAVLJANJA VREMENOM“ i saznajte zašto treba reći „zbogom“ univerzalnim rešenjima za upravljanje vremenom.

One thought on “VAŽNA INFORMACIJA za predstojeće Persolog® treninge

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s